content-marketing

Coach, konsulent, terapeut, forfatter, underviser - ja, dig, der lever af at sælge din viden:

Vil du skrive så det rammer & gør en forskel?

Lad mig hjælpe dig med at omdanne din viden til eminente ord, der transformerer flere menneskers liv og får din forretning til at vokse.

Seneste blogindlæg

Brugbar viden, trin-for-trin strategier, og gode tips til at skrive bedre, finde din stemme og skabe eminent content, der transformerer både dit publikum og din forretning.

Seneste podcast episoder

Hver episode er pakket med mini implementerings-planer, dybdegående analyser, brugbar viden, og ‘behind-the-scenes’, der hjælper dig med at komme bredere ud med din unikke viden og få din forretning til at vokse.

Hej, jeg hedder Madelleine…

Jeg er introvert, tilbragt min barndom i et bofællesskab i Beder, er opvokset i det østlige Afrika, og bor nu på solskinsøen Bornholm. 

Fra mit skrivebord... ahem... sofa... her på min ø hjælper jeg selvstændige og eksperter med at skrive bedre, hurtigere og mere som dem selv. Har du en ekspertise, der kan hjælpe andre mennesker, hjælper jeg dig med at omsætte den til fængslende ord, der giver dig flere kunder.

Når jeg ikke skriver artikler, skaber online kurser, underviser eller coacher kunder, skriver jeg sange, øver mig på tværfløjten, træner sangstemmen, og researcher til en historical fiction bog om Kenyas kamp for uafhængighed.

Madelleine

Hej, jeg hedder Madelleine…

Jeg er introvert, tilbragt min barndom i et bofællesskab i Beder, har rødder på Bornholm, og er opvokset i Øst Afrika. 

I 7 år har jeg hjulpet solo-selvstændige med at vokse deres forretning. Men hen mod slutningen af 2017 begyndte jeg at lytte til noget, der har naget mig i lang tid:

Vi snakker alle sammen om, hvordan vi kan sælge mere, få flere kunder, tjene flere penge. Men jeg opdagede, at både mig selv og mine kunder i virkeligheden ledte efter mere: At gøre en større forskel for andre mennesker og det samfund vi lever i, samtidig med at forretningen vokser, så vi kan hjælpe endnu flere.

Derfor startede jeg Conscious Content - velkommen til!

Når jeg ikke arbejder, skriver jeg sange, øver mig på tværfløjten, træner sangstemmen, og researcher til en historical fiction bog om Kenyas kamp for uafhængighed.

Birgitte Feldborg

"Jeg har fået rigtigt meget ros af mine ideelle kunder for mine nyhedsbreve og blogindlæg. De siger, at de føler, at jeg virkelig forstår dem. Det har Madelleine lært mig. Vi har sammen udviklet 4 produkter, og det ene af dem - mit mentorforløb - er nu udsolgt for hele 1. halvår af 2019 – jeg har ikke plads til flere kunder til dette produkt på nuværende tidspunkt."

∼ Birgitte Feldborg ∼

FORRETNINGSMENTOR FOR SELVSTÆNDIGE COACHES, BEHANDLERE & KONSULENTER

www.birgittefeldborg.dk

Conscious Content Workbook:

Det ultimative redskab til at skabe flere typer content, der får din forretning til at vokse

Det kræver forskellige typer content, der gør forskellige ting, for at forretningen kan vokse. Lær hvordan, med Conscious Content Workbook.

Conscious Content Workbook:

Det ultimative redskab til at skabe flere typer content, der får din forretning til at vokse

Det kræver forskellige typer content, der gør forskellige ting, for at forretningen kan vokse. Lær hvordan, med Conscious Content Workbook.

Carolina-Bjork

"Jeg havde brug for at få mit budskab endnu længere ud og gøre en endnu større forskel. Og selv om det egentligt gik rigtig fint i min forretning, følte jeg at ‘noget’ var slukket -det var ligesom ”JEG” manglede eller ikke var integreret nok. Efter bare en halv dag med Madelleine fik vi helt nailet det. Noget af alt den interne ’støj’, der hele tiden poppede op blev elimineret og løsladt, og vi nailede min geni-zone og min særlige vinkel og budskab. Det gjorde at jeg sidste måned, tjente en halv million, og jeg føler mig endnu mere forbundet med mit budskab og indre geni."

∼ Carolina Björk ∼