Episode 10: Om sygdom, en tåbelig clairvoyant, og hvorfor det tog mig 7 år at ‘finde hjem’

Ep.-10-Om-Madelleine

Dette er min historie om, hvorfor jeg overhovedet blev selvstændig, og hvordan jeg fik viklet mig selv ind i en hvirvelvind af desperation i jagten på at tjene penge.

Det er en historie om mit møde med en clairvoyant, der fik sine spirituelle signaler krydset og fortalte mig noget, der fik mig til at opgive min største passion i livet.

Og det er en historie om, hvorfor jeg valgte at træde væk fra en masse succes og muligheden for at hænge ud med de helt store business guruer online som Gary Vaynerchuk og Neil Patel, og starte helt forfra.

I dag er det mig, der er på den anden side af podcast bordet!

Line Dahl, (Episode 9), som har hjulpet mig med at finde et meningsfuldt brand, synes det var en knaldgod ide, at du også skulle høre min skæve og ekstreme historie.

Sæt dig godt til rette i lænestolen, for her er jeg bundærlig og hælder det hele ud, og fortæller om min snørklede, og på ingen måde ‘lige-ud-af-landevejen’, rejse tilbage til mig selv og den forretning jeg har i dag.

Denne episode er bragt til dig af:

Blog guide: 3 teknikker, der gør gode blogindlæg eminente. Download den med det samme.

blog-guide

Få flere potentielle kunder forbi din blog ved at skrive indlæg de rent faktisk gider læse:

3 teknikker, der gør gode blogindlæg eminente

Tjek disse highlights ud:

  • Hvorfor ‘nemt’ ikke er nærende i længden, og hvilket spørgsmål du skal stille dig selv for at skabe noget, der føles mere meningsfuldt for både dig og dit publikum
  • Hvad der i virkeligheden skal til før folk lytter til dit budskab, og hvordan du holder andre menneskers gejst kørende
  • De mentale kolbøtter, din hjerne skal slå for at finde dit unikke bidrag
  • Hvorfor dit unikke bidrag ikke lander den dag du får dit CVR nummer
  • Hvorfor du skal stoppe med at jagte din geni zone
  • Hvorfor dit unikke bidrag ikke nødvendigvis er dit naturtalent
  • Hvad den kreative proces i virkeligheden handler om
  • En daglig øvelse du kan bruge til at holde fast i dig selv og sørge for at du udkommer med unikt content

Links nævnt i eller relevante for denne episode:

» Born to Influence

» PODCAST: Episode 9: Line Dahl: »Det handler om at flytte sit fokus fra, hvad man arbejder MED til, hvad man arbejder FOR«

» PODCAST: Episode 1: Sådan skabte vi en podcast med over 30.000 downloads om måneden (og hvorfor jeg endte med at hade det)

Kunne du lide episoden? Gør værten glad ved at smide en anbefaling og hjælp samtidig andre med at finde podcasten: Sådan gør du.