Madelleine Müller

En ‘tilfældig business coach’ med en livslang passion for den gode fortælling

Jeg har altid været på jagt efter den ‘gode fortælling’...

  • Den som får folk op fra stolen

  • Som får folk til at handle

  • Som får folk til at gøre oprør

  • Som får folk til at ændre mening

  • Som får folk til at se verden anderledes

madellein-coach

...så jeg begyndte at lytte

Jeg lyttede til børn fortælle om deres liv på gaden i Zambias hovedstad, Lusaka, da jeg var pressechef for et gadebørnsprojekt.

Jeg lyttede til historikere, der fortalte om hvordan mennesket oplever og påvirker historiens hvirvelvinde, da jeg tog min Bachelor i Afrikansk og Asiatisk politik og historie.

Jeg lyttede til kvinders historier om seksualitet, sygdom og udstødelse, da jeg udførte mit feltstudie om AIDS i Kenya, til min kandidatgrad.

I mit arbejde som programkoordinator for en global NGO, lyttede jeg til børn og unge med handicap om deres oplevelser og udfordringer i en verden, der ikke er indrettet til deres kroppe.

Og jeg lærte hvordan man fortæller en historie, der bevæger et publikum på kun få minutter - og får donorer til at smide masser af penge efter projektet.

Jeg lyttede til forfattere og screenwriters, der fortalte om hvordan den gode fortælling bliver skabt. Hvordan man forfører sine læsere og leder dem ind i en anden verden.

Jeg lyttede til sangskrivere og digtere og hvad der gør at en sang eller et digt rammer så dybt og giver gåsehud.

Jeg lyttede til journalister, retorikere og kommunikations-eksperter fortælle om ord, der fænger.

Og jeg lyttede til markedsførings-eksperter, der fortalte om, hvordan man sammensætter en fortælling, der skaber en relation til et andet menneske, som gør at de får lyst til at gøre noget ved de problemer og frustrationer de har i deres liv.

En ‘tilfældig business coach’ med en livslang passion for gode fortællinger.

Jeg kom ind i den digitale markedsføringsverden ved et tilfælde: jeg fik en invaliderende sygdom og et fysisk handicap oveni.

Jeg skulle lynhurtigt finde en måde at tjene penge på, som ikke involverede min krop - og det var ved at gå online.

Jeg befandt mig i Tanzania på det tidspunkt, og med de laveste bredbåndshastigheder i mands minde, og jævnlige strømsvigt fik jeg bakset min forretning op, online, på et par måneder.

Jeg fik kunder fra over 8 forskellige lande, og fik over 3000 læsere på mit nyhedsbrev indenfor de første par måneder.

Med en kollega startede jeg også en meget succesfuld markedsførings-podcast, med over 30.000 downloads om måneden og kom på forsiden af den Amerikanske iTunes.

Men trods de fine tal var jeg aldrig glad, og kroppen, hjertet og hovedet led under det. Og min rejse har mest handlet om at finde en måde at drive forretning på som stemte overens med mine værdier og den jeg er.

Det er endeligt lykkes!

Jeg har taget alt det, jeg har lært fra

  • At skabe en succesfuld podcast med over 30.000 downloads om måneden… 
  • Over 2000 timers coaching sessioner med kunder fra mere end 8 forskellige lande, hvor jeg har hjulpet selvstændige med at tjene millioner på deres viden og færdigheder, ved hjælp af content… 
  • Selv at skabe content (e-bøger, blogs, video-serier, webinarer, podcasts), der tilsammen har tiltrukket mere end 7000 mennesker til mine forskellige nyhedsbrevslister... 
  • Solgt over 100 pladser på mit online kursus... 
  • Brugt content til at tiltrække kunder, der har betalt mig et højt fem-cifret beløb for at arbejde med mig. 

… og skabt en forretning, der er til for at hjælpe dig med at tænke ud af boksen og skabe eminent content, så andre mennesker kan få glæde af dit budskab - samtidig med at din forretning vokser.

Jeg glæder mig hver dag...

...til at hjælpe bevidste selvstændige med at udfolde deres budskab og få deres fortælling ud i verden, så de kan transformere andre menneskers liv - såvel som deres forretning.

Igennem mit arbejde har jeg hjulpet solo-selvstændige med at vokse og tjene millioner, jeg har hjulpet solo-selvstændige, der allerede tjente millioner med at om-strukturere deres forretning så de fik mere tid og ro til sig selv, og jeg har hjulpet solo-selvstændige med at opbygge deres forretning fra scratch, med at finde deres historie, budskab og koncept, identificere deres ideelle kunder, og med at finde ind til deres inderste geni og kreativitet.

Jeg har haft oppe og nedture. Succesfulde projekter. Projekter der aldrig blev til noget. Og projekter jeg stadig krummer tæer over! Jeg har prøvet at tjene penge, og tabe penge, blive syg og måtte lukke hele lortet ned, for at starte alt op fra bunden igen – så jeg har måske endda prøvet at stå i den situation du står i lige nu.

Få fingrene i de gode ting!

Er det første gang du er her?

Start med at tjekke mit mest populære content ud. Herunder finder du det bedste fra bloggen og podcasten:

Har du læst et par blogindlæg, hørt nogle podcast episoder og gerne vil lære mere?

Få fat på mine to guides - de koster intet andet end din email. Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev, hvor du får gode værktøjer, viden og tips til at udfolde dit content hver uge.

guide- skriv blogindlaeg
publikumguide

Vil du dykke dybere ned i dit content?

Læs mere om Conscious Content Workbook - det ultimative redskab til at planlægge flere typer content, der får din forretning til at vokse.