1:1 Intensivt business forløb

FÅ MIN PERSONLIGE HJÆLP I 5 MÅNEDER

Få skræddersyet hjælp til at omsætte dine geniale ideer til eminent content, der rammer, fantastiske produkter, der transformerer, og overbevisende tekster, der sælger.

Er du coach, konsulent, terapeut, forfatter og vil du gerne tiltrække (endnu) flere af de rigtige kunder med dine ord?

 • De ord, der får de rigtige kunder til at følge dig, stole på dig, købe af dig.

 • Men føler du dig ofte misforstået (eller ignoreret) af dine ideelle kunder, fordi du ikke kan udtrykke det, du kan og står for på skrift?

 • Og føler du dig usikker, når du skal skrive dine salgstekster, blogindlæg, emails, sociale medie opdateringer og andre tekster - er de skarpe nok? Rammer de plet?

 • Har du svært ved at udtrykke på skrift alle dine komplekse ideer og viden på en måde som rammer din favorit kunde - og får dem til at hive kreditkortet op ad lommen?

 • Og ved du, at du bliver nødt til at kunne skrive flydende og selvsikkert for at få din ekspertise længere ud og tiltrække de rigtige kunder?

Så er dette intensive forløb det rette for dig

I 5 måneder arbejder vi to intensivt sammen for at få dine skrivefærdigheder, dit content, din ekspertise og din forretning op på næste niveau

Hvert forløb er skræddersyet efter dine behov, men oftest kommer vi rundt om disse 4 emner:

Boost din kreative intelligens og få styr på din content fabrik

Dit budskab

Forstå din kunde, og hvad der driver dem, så du kan skabe et kernebudskab din ideelle kunde vil elske. Dette kan enten være det overordnede budskab i din forretning, eller til dit kursus, uddannelse eller ydelser.

Boost din kreative intelligens og få styr på din content fabrik

Din strategi

Skab en content- og markedsføringsstrategi, der tiltrækker, fastholder og motiverer de rigtige kunder, på en måde som passer din personlighed og hverdag.

Boost din kreative intelligens og få styr på din content fabrik

Din skrive proces

Lær at bruge din hjerne rigtigt, når du skriver, så du undgår tunghed og blanke skærme og altid ved, hvordan du når i mål med alle dine skriveprojekter.

Boost din kreative intelligens og få styr på din content fabrik

Dine ord

Lær at bruge forskellige skriveteknikker, der gør dine tekster mere overbevisende, mindeværdige og uimodståelige for dine kunder.

Vi kan eksempelvis arbejde med:

 • At finde kernen i dit budskab så du har en rød tråd i alt, hvad du skriver og siger

 • At komme helt ind under huden på din ideelle kunde og forstå, hvad der i virkeligheden driver dem (så du ved, hvad du skal skrive så det fænger)

 • At du lærer, hvordan du skriver så det rammer og gør en forskel for din favorit kunde 

 • At skrive knivskarpe, og overbevisende tekster til din hjemmeside, så din kunde med det samme ved, hvad de kan få fra dig. 

 • At finpudse din skriveproces, så du undgår tunghed, stive fingre, og blanke skærme

 • At få lagt din content marketing strategi, der guider dig til hvordan du skal tiltrække, fastholde og motivere dit publikum med eminent content

 • Dine kreative processer, så du aldrig går i stå med at finde på nye ideer.

 • Konceptudvikling og design af nyt kursus eller uddannelse, og hvordan du skriver de tekster, der skal markedsføre det 

 • Finpudse dine salgstekster så de rammer plet hos din ideelle kunde og sælger mere

 • Designe de rette freebies så du let kan få flere på dit nyhedsbrev

 • Udvikle dine ord-færdigheder med effektive skriveteknikker

 • At finde din unikke skrivestil, så din personlighed skinner igennem på alle dine digitale sider

 • Halvere din skrivetid, så du kan udkomme med mere og bedre content regelmæssigt

 • At skabe din promoverings-strategi, så du når endnu længere ud med dit content og får et konstant flow af nye tilmeldinger og kunder

 • At udvikle dit content, så alle dine pointer bliver knivskarpe og klistrer sig til din læsers hjerne i lang tid

 • Hvordan du bedst kommunikerer, så du tiltrækker de rigtige kunder i din forretning

 • Dit content univers og hvordan du sikrer dig at hvert stykke content, du producerer, bidrager til at din forretning vokser mange år frem.

Sådan foregår det

Udfyld en ansøgning

Derefter kontakter jeg dig og vi tager en uforpligtende samtale på Skype. På den måde sørger jeg for at du er klar til forløbet, eller om der er andet vi skal arbejde på inden. Hvis vi finder ud af at det er til dig, så går vi igang!

Din strategi

Jeg starter med at sende dig et uddybende spørgeskema. Det handler både om dine personlige mål, såvel som dine business mål og alt om din forretning og kunder. På den måde får jeg et godt indblik i, hvor du er nu, og hvor du vil hen. Vi bruger vores første par sessioner til at få lagt din overordnede strategi og den plan vi arbejder ud fra gennem hele forløbet. Det er også her vi får nailet din ideelle kunde og dit budskab.   

Regelmæssig coaching og vejledning

Vi mødes på Skype en gang hver anden uge i ca. 1 time (plus, minus). Vi aftaler faste dage at snakke på, så vi sørger for at du aldrig går i stå. Hvis jeg vurderer, at du har brug for ekstra Skype-tid imellem vores sædvanlige sessioner, aftaler vi det. Hele pointen med forløbet er, at vi arbejder for at få dig i mål. Ikke at tælle timer. Alle aftaler foregår kl. 10.30 i hverdagen. 

Content feedback

Du får ca 2-3 ekstra timer (jeg tæller dog ikke) om måneden til at få feedback på dit content enten skriftligt, via chat eller over skype, afhængigt af omfang. Kvaliteten af dit content er det vigtigste i din markedsføring, og den kan altid blive bedre, også selvom du i forvejen er fantastisk. Vi aftaler, hvordan det er bedst for dig at modtage feedback og hvad vi skal fokusere på. 

Fuld support

Du får fuld email support under hele forløbet. Du kan skrive når som helst og få feedback og hjælp til fx overskrifter, webinar titler, Facebook annoncer, ideer til blogindlæg eller emails, etc.

Jeg er der, til de dage, hvor du føler det hele går ad helvede til og har brug for hjælp til at komme videre

Du skal bruge mig, ikke som en krykke og en, der fortæller dig om det du gør er rigtigt eller ej, men som en sparringspartner, coach, og konsulent i ét.

Ja tak

Jeg vil tage mit content, min forretning og ekspertise til næste niveau

Pris for det intensive forløb:

35.000,- eks. moms

Kan betales i 5 rater á 7.600,- eks. moms eller 2 rater á 18.500,- eks. moms.

Alle sessioner foregår via Skype kl. 10.30 i hverdage.

 

Det siger andre

“Jeg har udsolgt alle mine pladser til mit mentorforløb for de næste 6 måneder.”

Jeg kontaktede Madelleine fordi jeg følte at jeg talte forbi mine ideelle kunder. At de ikke reagerede på min markedsføring som jeg ønskede.

Jeg kendte i forvejen til alt om forretningsudvikling, men jeg havde brug for at få styr på den historie jeg fortalte, så jeg kunne tiltrække de kunder, jeg elsker at arbejde med.

Det fik jeg også styr på – og meget mere til!

Jeg har fået et fundament i min forretning, der nu er klar til at blive skaleret.

Vi har stort set været rundt om hele min forretning: Kunder, produkter, priser, strategi, markedsføring, salg, blogindlæg, nyhedsbreve, freebies og meget mere, og jeg har implementeret rigtigt meget af det, Madelleine har lært mig undervejs i forløbet.

Jeg har lært, hvordan jeg bygger et blogindlæg op, så det understøtter mine produkter og samtidig hjælper min kunde med et SPECIFIKT problem. Før havde jeg en tilbøjelighed til gerne at ville fortælle om mange forskellige emner i det samme blogindlæg. Nu er det et blogindlæg pr. emne.

Og vi har nørdet overskrifter - på den gode måde! Jeg forstår nu, hvorfor overskrifterne er så vigtige.

Jeg har fået rigtigt meget ros af mine ideelle kunder for mine nyhedsbreve og blogindlæg. De siger, at de føler, at jeg virkelig forstår dem. Det har Madelleine lært mig.

Jeg har solgt de produkter, som Madelleine har hjulpet mig med at udvikle.

Vi har sammen udviklet 4 produkter, og det ene af dem - mit mentorforløb - er nu udsolgt for hele 1. halvår af 2019 – jeg har ikke plads til flere kunder til dette produkt på nuværende tidspunkt.

Alt sammen, fordi jeg har fået ændret mit mindset, sådan at jeg nu som noget naturligt ser situationen fra kundens side og kan tale ind i, hvilket behov og udfordringer hun sidder med.

Jeg har fået ro i mit hoved og i min mave. Fordi jeg nu ved, hvad det er, jeg skal gøre for at min forretning kommer videre. Jeg behøver ikke søge højt og lavt efter alle mulige metoder og løsninger – jeg har fundet den – og det giver ro, jeg kender vejen, nu skal jeg bare gå den.

Det har være guld-værd at have en at sparre med. Vel at mærke en, som har den samme holdning til at drive forretning som jeg har. Som går med mig hele vejen og hepper på mig. Jeg er sikker på, at Madelleine igen skal være en del af min business på et senere tidspunkt.

Og jeg står nu med en fyldt værktøjskasse.

Jeg ved, hvordan jeg udvikler et nyt produkt. Jeg ved, hvordan jeg skriver et blogindlæg, som mine kunder kan bruge til noget. Jeg har en plan for mine blogindlæg det næste lange stykke tid, og ikke mindst har jeg et hav af overskrifter, som jeg kan bruge – og jeg ved, hvordan jeg selv laver flere af dem.

Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til alle, der er seriøse med sin forretning, og som er klar til at smøge ærmerne op.

Du kommer ikke sovende til den forandring, du ønsker. Der skal arbejdes. Og Madelleine er mindst lige så ambitiøs på dine vegne, som du selv er. Så du skal have tid og overskud til at gøre en indsats, og så får du også resultaterne.

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal takke Madelleine for alt, hvad hun har gjort for mig og min forretning!

Birgitte Feldborg

Birgitte Feldborg, Forretningsmentor for selvstændige coaches, behandlere og konsulenter, birgittefeldborg.dk

ikon

“Sidste måned, tjente jeg en halv million, og jeg føler mig endnu mere forbundet med mit budskab og indre geni.”

Jeg har valgt at arbejde med Madelleine fordi hun er genial og præcis, hvad jeg har brug for. Hun ved præcis hvordan man inkorporerer krop, sind, og genizone med hardcore business redskaber.

Jeg havde allerede knækket ”tjen-mange-penge” -koden. Men at få mit budskab endnu længere ud og gøre en endnu større forskel, det havde jeg brug for særlig hjælp til.

Og selv om det egentligt gik rigtig fint i min forretning, følte jeg at ‘noget’ var slukket -det var ligesom ”JEG” manglede eller ikke var integreret nok. Efter bare en halv dag med Madelleine fik vi helt nailet det. Noget af alt den interne ’støj’, der hele tiden poppede op blev elimineret og løsladt, og vi nailede min geni-zone og min særlige vinkel og budskab.

Det var sådan en lettelse og alt andet faldt på plads, da dette er en af ​​de ting jeg virkelig har savnet.

Madelleine har været min coach gennem mange år, og i vores løbende arbejde sammen, hjalp hun mig med at genfinde min intuition og jeg opdagede ressourcer inden i mig, at jeg aldrig vidste eksisterede. Det, koblet med hard-core business strategier og detaljeret markedsføring-hjælp, gjorde at jeg sidste måned, tjente en halv million, og jeg føler mig endnu mere forbundet med mit budskab og indre geni.

Carolina-Bjork

Carolina Björk, Mentor & Coach
Notes on Life and Business
www.notesonlifeandbusiness.com

ikon

Hvordan kommer jeg igang?

Først – Ansøg om en uforpligtende samtale med mig.

Dernæst – Jeg gennemgår ansøgningen og hvis jeg mener jeg kan hjælpe dig, aftaler vi en tid til en Skype samtale*

Og så – mødes vi via Skype. Jeg lytter og stiller en masse spørgsmål om der, hvor du er i din forretning, og vi laver sammen en plan for, hvordan vores videre arbejde kan se ud. Det er derefter helt op til dig om du vil have min hjælp eller ej. Det er som sagt helt uforpligtende!

*Jeg svarer ALTID på beskeder. Hvis du ikke hører fra mig indenfor 3 hverdage, så er det fordi jeg ikke har fået din ansøgning. Send din ansøgning igen, eller skriv direkte til info snabel-a consciouscontent punktum dk.