Intensivt skrive og content forløb

FÅ MIN PERSONLIGE HJÆLP I 4+ MÅNEDER

Udfold dine geniale ideer med eminent content og tekster, der viser din ekspertise og får din forretning til at vokse.

Elsker du at transformere andres liv med dine ord?

 • De ord, der får de rigtige kunder til at følge dig, stole på dig, og købe af dig.

 • Vil du have en personlig business mentor, konsulent og skrive-coach i ét?

 • En, der hiver din indsigtsfulde viden ud af dig og hjælper dig med at omdanne det til eminent content, der virker.

 • Alt fra fængslende blogindlæg og indsigtsfulde e-bøger, til transformerende online kurser, forløb og uddannelser.

 • Og er du klar til at tage dit content, din forretning og din ekspertise til et nyt niveau?

Så er dette intensive forløb det rette for dig

I 4+ måneder arbejder vi to intensivt sammen for at få dit content, din forretning og din ekspertise op på næste niveau

Vi kan eksempelvis arbejde med:

 • At finpudse din skriveproces, så du undgår tunghed, stive fingre, og blanke skærme

 • At få lagt din content marketing strategi, der guider dig til hvordan du skal tiltrække, fastholde og motivere dit publikum med eminent content

 • Dine kreative processer, så du aldrig går i stå med at finde på nye ideer.

 • Konceptudvikling og design af nyt kursus eller uddannelse, og hvordan du markedsfører det 

 • Finpudse dine salgstekster så de rammer plet hos din ideelle kunde og sælger mere

 • At finde din unikke skrivestil, så din personlighed skinner igennem på alle dine digitale sider

 • At skabe din promoverings-strategi, så du når endnu længere ud med dit content og får et konstant flow af nye tilmeldinger og kunder

 • At udvikle dit content, så alle dine pointer bliver knivskarpe og klistrer sig til din læsers hjerne i lang tid

 • Hvordan du bedst kommunikerer, så du tiltrækker de rigtige kunder i din forretning

 • Dit content univers og hvordan du sikrer dig at hvert stykke content, du producerer, bidrager til at din forretning vokser mange år frem.

 • Dine funnels, så du kan tjene penge mens du sover. 

Sådan foregår det

Udfyld en ansøgning

Derefter kontakter jeg dig og vi tager en uforpligtende samtale på Skype. På den måde sørger jeg for at du er klar til forløbet, eller om der er andet vi skal arbejde på inden. Hvis vi finder ud af at det er til dig, så går vi igang!

Strategi og arbejdsplan

Vi starter af med 2-3 x 75 minutter (fordelt over 2-3 uger), hvor vi får lagt din overordnede strategi og den plan vi arbejder ud fra over de næste 4 måneder. 

Regelmæssig coaching og vejledning

Derefter mødes vi på Skype en gang hver anden uge i ca. 1 time (plus, minus) i 4 måneder. Vi aftaler faste dage at snakke på, så vi sørger for at du aldrig går i stå. Hvis jeg vurderer, at du har brug for ekstra Skype-tid imellem vores sædvanlige sessioner, aftaler vi det. Hele pointen med forløbet er, at vi arbejder for at få dig i mål. Ikke at tælle timer.

Content feedback

Du får ca 2-3 ekstra timer om måneden til at få feedback på dit content enten skriftligt, via chat eller over skype, afhængigt af omfang. Kvaliteten af dit content er det vigtigste i din markedsføring, og den kan altid blive bedre, også selvom du i forvejen er fantastisk. Vi aftaler, hvordan det er bedst for dig at modtage feedback og hvad vi skal fokusere på. 

Fuld support

Du får fuld email support under hele forløbet. Du kan skrive når som helst og få feedback og hjælp til fx overskrifter, webinar titler, Facebook annoncer, ideer til blogindlæg eller emails, etc.

Jeg er der, til de dage, hvor du føler det hele går ad helvede til og har brug for hjælp til at komme videre

Du skal bruge mig, ikke som en krykke og en, der fortæller dig om det du gør er rigtigt eller ej, men som en sparringspartner, coach, og konsulent i ét.

Ja tak

Jeg vil tage mit content, min forretning og ekspertise til næste niveau

Pris for det intensive forløb:

35.000,- eks. moms

Kan betales i 4 rater á 9.500,- eks. moms eller 2 rater á 18.500,- eks. moms.

 

Det siger andre

“Jeg har udsolgt alle mine pladser til mit mentorforløb for de næste 6 måneder.”

Jeg kontaktede Madelleine fordi jeg følte at jeg talte forbi mine ideelle kunder. At de ikke reagerede på min markedsføring som jeg ønskede.

Jeg kendte i forvejen til alt om forretningsudvikling, men jeg havde brug for at få styr på den historie jeg fortalte, så jeg kunne tiltrække de kunder, jeg elsker at arbejde med.

Det fik jeg også styr på – og meget mere til!

Jeg har fået et fundament i min forretning, der nu er klar til at blive skaleret.

Vi har stort set været rundt om hele min forretning: Kunder, produkter, priser, strategi, markedsføring, salg, blogindlæg, nyhedsbreve, freebies og meget mere, og jeg har implementeret rigtigt meget af det, Madelleine har lært mig undervejs i forløbet.

Jeg har lært, hvordan jeg bygger et blogindlæg op, så det understøtter mine produkter og samtidig hjælper min kunde med et SPECIFIKT problem. Før havde jeg en tilbøjelighed til gerne at ville fortælle om mange forskellige emner i det samme blogindlæg. Nu er det et blogindlæg pr. emne.

Og vi har nørdet overskrifter - på den gode måde! Jeg forstår nu, hvorfor overskrifterne er så vigtige.

Jeg har fået rigtigt meget ros af mine ideelle kunder for mine nyhedsbreve og blogindlæg. De siger, at de føler, at jeg virkelig forstår dem. Det har Madelleine lært mig.

Jeg har solgt de produkter, som Madelleine har hjulpet mig med at udvikle.

Vi har sammen udviklet 4 produkter, og det ene af dem - mit mentorforløb - er nu udsolgt for hele 1. halvår af 2019 – jeg har ikke plads til flere kunder til dette produkt på nuværende tidspunkt.

Alt sammen, fordi jeg har fået ændret mit mindset, sådan at jeg nu som noget naturligt ser situationen fra kundens side og kan tale ind i, hvilket behov og udfordringer hun sidder med.

Jeg har fået ro i mit hoved og i min mave. Fordi jeg nu ved, hvad det er, jeg skal gøre for at min forretning kommer videre. Jeg behøver ikke søge højt og lavt efter alle mulige metoder og løsninger – jeg har fundet den – og det giver ro, jeg kender vejen, nu skal jeg bare gå den.

Det har være guld-værd at have en at sparre med. Vel at mærke en, som har den samme holdning til at drive forretning som jeg har. Som går med mig hele vejen og hepper på mig. Jeg er sikker på, at Madelleine igen skal være en del af min business på et senere tidspunkt.

Og jeg står nu med en fyldt værktøjskasse.

Jeg ved, hvordan jeg udvikler et nyt produkt. Jeg ved, hvordan jeg skriver et blogindlæg, som mine kunder kan bruge til noget. Jeg har en plan for mine blogindlæg det næste lange stykke tid, og ikke mindst har jeg et hav af overskrifter, som jeg kan bruge – og jeg ved, hvordan jeg selv laver flere af dem.

Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til alle, der er seriøse med sin forretning, og som er klar til at smøge ærmerne op.

Du kommer ikke sovende til den forandring, du ønsker. Der skal arbejdes. Og Madelleine er mindst lige så ambitiøs på dine vegne, som du selv er. Så du skal have tid og overskud til at gøre en indsats, og så får du også resultaterne.

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal takke Madelleine for alt, hvad hun har gjort for mig og min forretning!

Birgitte Feldborg

Birgitte Feldborg, Forretningsmentor for selvstændige coaches, behandlere og konsulenter, birgittefeldborg.dk

“Sidste måned, tjente jeg en halv million, og jeg føler mig endnu mere forbundet med mit budskab og indre geni.”

Jeg har valgt at arbejde med Madelleine fordi hun er genial og præcis, hvad jeg har brug for. Hun ved præcis hvordan man inkorporerer krop, sind, og genizone med hardcore business redskaber. Jeg havde allerede knækket ”tjen-mange-penge” -koden. Men at få mit budskab endnu længere ud og gøre en endnu større forskel, det havde jeg brug for særlig hjælp til. Og selv om det egentligt gik rigtig fint i min forretning, følte jeg at ‘noget’ var slukket -det var ligesom ”JEG” manglede eller ikke var integreret nok. Efter bare en halv dag med Madelleine fik vi helt nailet det. Noget af alt den interne ’støj’, der hele tiden poppede op blev elimineret og løsladt, og vi nailede min geni-zone og min særlige vinkel og budskab. Det var sådan en lettelse og alt andet faldt på plads, da dette er en af ​​de ting jeg virkelig har savnet. Madelleine har været min coach gennem mange år, og i vores løbende arbejde sammen, hjalp hun mig med at genfinde min intuition og jeg opdagede ressourcer inden i mig, at jeg aldrig vidste eksisterede. Det, koblet med hard-core business strategier og detaljeret markedsføring-hjælp, gjorde at jeg sidste måned, tjente en halv million, og jeg føler endnu mig endnu mere forbundet med mit budskab og indre geni.

Carolina-Bjork

Carolina Björk, Mentor & Coach
Notes on Life and Business
www.notesonlifeandbusiness.com

“Because of the perspective Madelleine offered and the advice she gave me, I was able to land several high profile guests (e.g. New York Times Bestselling authors and other world class entrepreneurs) to be interviewed on my show”

Madelleine’s help has been invaluable to me over the years. Her insight and advice helped me navigate many situations where I felt stuck and didn’t know how to move forward. For example, because of the perspective she offered and the advice she gave me, I was able to land several high profile guests (e.g. New York Times Bestselling authors and other world class entrepreneurs) to be interviewed on my show, Born To Influence. We’ve had amazing results thanks to Madelleine’s nuts & bolts type of sage advice on marketing and promotions. Because of the work we did together, the show quickly became a well recognized and highly regarded podcast on iTunes with well over a hundred five star ratings from our audience, 30,000+ downloads a month and it was featured on one of the top shows in the categories of business, education and technology. I’m eternally helpful for Madelleine’s advice, guidance and presence. If you have a chance to work with her in any shape or form, do it! Her insights are priceless and it can really help you take your business to a whole new level.

Esther-Kiss

Esther Kiss, PR Expert and owner of Born To Influence
Born To Influence
www.borntoinfluence.com

“Jeg er blevet anerkendt som ’one to follow’ to gange i de seneste 3 måneder på Instagram (med mere end 25.000 tilhængere nu!)”

Efter at have startet mit arbejde med Madelleine har jeg, for første gang i lang tid, faktisk kunne sove igen! Jeg har fysisk været i stand til at føle den ekstra bølge af kreativ energi i min krop, efter at have frigivet et væld af indre ting jeg ikke rigtigt har haft energi eller færdigheder til at se på før nu. Og nu har jeg endelig givet mig selv lov til at frigøre min sande kreative side, og jeg omfavner min kærlighed til fotografering i langt højere grad, med gode resultater til følge. Jeg er blevet anerkendt som ’one to follow’ to gange i de seneste 3 måneder på Instagram (med mere end 25.000 tilhængere nu!) Og vandt foto-konkurrencer på Mashable. Jeg tror, ​​at min sande geni virkelig er på vej frem.

Maria-Fynsk-Norup

Maria Fynsk Norup, Fotograf og Web-design
www.mariafynsknorup.com

“I got a huge return of investment by working with Madelleine”

Madelleine is one of my go-to people when I need to work through business and marketing strategies. She has an eye for spotting the best and most effective and creative strategies that get the best results with the least effort. She sees the whole picture and can zoom in on the details at the same time. Madelleine also helped me set up and manage my Facebook ads, and I brought in over 474 highly targeted leads in under two weeks, resulting in an immediate return of investment of more than $37,000. I got a huge return of investment by working with Madelleine.

James-Roche

James Roche, Business Strategist
jamesrochestrategy.com

Hvordan kommer jeg igang?

Først – Ansøg om en uforpligtende samtale med mig.

Dernæst – Jeg gennemgår ansøgningen og hvis jeg mener jeg kan hjælpe dig, aftaler vi en tid til en Skype samtale*

Og så – mødes vi via Skype. Jeg lytter og stiller en masse spørgsmål om der, hvor du er i din forretning, og vi laver sammen en plan for, hvordan vores videre arbejde kan se ud. Det er derefter helt op til dig om du vil have min hjælp eller ej. Det er som sagt helt uforpligtende!

*Jeg svarer ALTID på beskeder. Hvis du ikke hører fra mig indenfor 3 hverdage, så er det fordi jeg ikke har fået din ansøgning. Send din ansøgning igen, eller skriv direkte til info snabel-a consciouscontent punktum dk.