Hvordan kan jeg hjælpe dig?

PRODUKTER

Conscious Content Workbook

Mangler du gode idéer til content, der får din forretning til at vokse? Med denne workbook i hånden løber du aldrig tør for gode ideer og fængende overskrifter til content, der rent faktisk virker.

HJÆLP TIL DINE TEKSTER

Konstruktiv kritik og feedback på dine blogindlæg

Tiltrækker dine blogindlæg ikke nok ideelle kunder? Ønsker du at blive mere synlig med dine skriverier? Og vil du blive set som ekspert af dine potentielle kunder? Så skal dine blogindlæg være eminente. Konstruktiv kritik og feedback kan hjælpe dig med at blive bedre til at skrive. Få mine øjne på 3 af dine blogindlæg. Det er den mest effektive måde at forbedre dem på, så du kan tiltrække de rigtige kunder og skille dig mere ud.

1:1 RÅDGIVNING OG COACHING

Skil dig ud med din unikke fortælling

Har du et kursus, forløb eller uddannelse, der ikke sælger som det skal? Eller skal du designe et nyt produkt, og vil sikre dig at det kommer godt fra start? Så skal du have lavet en unik fortælling. Med din unikke fortælling vil du vide præcist, hvad du skal sige og hvilke ord du skal bruge i dine tekster, for at overbevise din ideelle kunde om, at du er den rette til at hjælpe dem.

Intensivt forløb

Vil du have en personlig business mentor, marketing konsulent og skrive-coach i ét? En, der hiver din indsigtsfulde viden ud af dig og hjælper dig med at omdanne det til eminent content og tekster, der sælger? Og er du klar til at tage dit content, din forretning og dit unikke geni til et nyt niveau? Så er dette 4+ måneders intensive forløb det rette for dig.