Episode 5: 5 måder at booste din hjerne produktivitet (helt uden stress)

Ep5 hjerne produktivitet

Produktivitet!

Popper der også et et billed op på din nethinde af chefen, der står med en smældende pisk mens han råber dig ind i øret, at det KUN kan gå for langsomt?

Det gør det for mig.

Produktivitet er noget de fleste gerne vil have mere af - vi skal jo nå det hele og gerne lidt til. Men samtidig er det også noget vi forbinder med stress og at presse mere arbejde ind på kortere tid.

Hjernen og produktivitet har været et meget stort og meget personligt emne for mig.

For 7 år siden blev jeg syg med en kronisk neuroimmun sygdom. En konsekvens af det har været, at jeg mistede min koncentrationsevne, og evnen til at bruge hjernen til større og mere komplekst tænkearbejde.

Jeg var igang med at skrive en PhD ansøgning på det tidspunkt og jeg lagde mærke til at min hjerne ikke kørte rundt som den plejede. Og det blev værre efter det. Så meget at jeg har haft perioder, hvor jeg knap kunne tale.

Jeg har altid taget min kvikke hjerne for givet - og pludselig var den væk. Den skulle genopbygges og jeg skulle finde helt andre måder at bruge den på. Så jeg dykkede ned i hjernens produktivitet, og hvad det i virkeligheden betyder.

Jeg havde altid troet at produktivitet handlede om at man skulle stå op kl. 5 om morgenen og presse alt muligt ind og lave ting man ikke havde lyst til og bare køre derudaf.

Men jeg fandt ud af, at produktivitet i virkeligheden handler om noget helt andet - og det kan være vejen frem til at finde det, du er bedst til - det du blev født til, det du blev skabt til.

I denne episode gennemgår jeg de 5 måder jeg genopbyggede min hjerne på og lærte hvordan jeg kunne frigøre min kreativitet, udvikle mine færdigheder og få mere gjort på kortere tid.

Denne episode er bragt til dig af:

Blog guide: 3 teknikker, der gør gode blogindlæg eminente. Download den med det samme.

blog-guide

Få flere potentielle kunder forbi din blog ved at skrive indlæg de rent faktisk gider læse:

3 teknikker, der gør gode blogindlæg eminente

Tjek disse highlights ud:

  • Hvordan du bruger principperne om neuroplasticitet til din fordel
  • Et nemt tip til at dulme den indre kritikers stemme
  • Hvorfor visualisering kan være kontra-produktivt, hvis du vælger den forkerte form
  • Hvordan du arbejder bedst og sørger for, hjernen aldrig brænder ud
  • Et nemt tip, der sikrer dig at du udvikler dine færdigheder hver dag
  • Hvad du skal gøre når du sammenligner dig med andre og føler at du intet kan

Links nævnt i eller relevante for denne episode:

Positive fantasies about idealized futures sap energy

From Thought to Action: Effects of Process-Versus Outcome-Based Mental Simulations on Performance

Hvordan tomater kan hjælpe dig med at få mere gjort på kortere tid – med mindre stress

Be Focused App

Efterlad en kommentar