Episode 4: Giver jeg for meget væk? Sådan træffer du beslutningen om dit content skal være gratis eller betalt. Del 2

Giver jeg for meget væk del 2

I del 1 af ‘Giver jeg for meget væk? Sådan træffer du beslutningen om dit content skal være gratis eller betalt’, fokuserede jeg særligt på, hvad det egentligt er folk betaler for. Når vi forstår hvad folk egentligt betaler for, kan vi nemmere træffe beslutningen om, hvilket content skal være gratis og hvilket skal være betalt. Det hjælper os også med at opgradere vores betalte content, så det bliver nemmere at sælge. Du kan høre eller genhøre episoden her.

I denne episode fortsætter vi snakken, om du giver for meget væk eller ej, og hvordan du beslutter om dit content skal være gratis eller betalt.

Men idag fokuserer vi på, hvad folk skal tro på, for overhovedet at købe af dig.

Da jeg forstod dette, forstod jeg, hvorfor content virker - og hvorfor, jo mere vi giver væk, jo mere sælger vi! Jeg forstod også hvad der i virkeligheden skulle til for at bruge mit gratis content til at få flere kunder - for det var ikke smarte marketing tricks og de helt rigtig ord i min salgstekst der gjorde det (sidstnævnte hjælper selvfølgelig). Der er noget helt andet, som skal være på plads først, og alt det lærer du meget mere om i dagens episode.

Vil du lære, hvordan du skriver eminente blogindlæg, der bliver bemærket og læst? 

Få min guide: 3 kraftfulde teknikker, der gør gode blogindlæg eminente

Tjek disse highlights ud:

 • De to ting dit publikum skal tro på for at vælge at arbejde med dig
 • Hvordan du bruger content til at overvinde selv det mest skeptiske publikum
 • Hvorfor du ikke skal være neutral i dit content
 • Hvordan du kan vise at dit publikum er i sikre hænder hos dig og hvilke typer content du kan bruge til dette
 • Hvordan du giver det forkerte content væk, på det forkerte tidspunkt, i den forkerte rækkefølge
 • Hvorfor du sælger mere ved at give dine guldkorn væk
 • To ekstra ting du skal være bevidst om for at vurdere, hvilket content skal være gratis og hvad skal være betalt.

Links nævnt i eller relevante for denne episode:

Episode 3: Giver jeg for meget væk? del 1

Blog guide: 3 teknikker, der gør gode blogindlæg eminente

Blog: Tiltræk din ideelle kunde med fascinerende værdibaseret content

Blog: Sådan skaber du content, der er brugbart for dit publikum

Consicous Content Workbook

2 Comments

 1. Benedicte den 7. november 2018 kl. 1:52

  Jeg elsker dette afsnit (del 2) lige så meget som del 1. Virkelig værdifuldt content! 🙂 Tusind tak, Madelleine! 🙂

  Faktisk er jeg ret vildt med både dine blogindlæg og podcasts. Derfor har jeg også inviteret 21 kvindelige iværksættere i mit netværk til at følge dig på Facebook med en personlig invitation og opfordring til at følge dig.

  • Madelleine Muller den 7. november 2018 kl. 9:24

   Deejligt at høre Benedicte. Og tusind tak, fordi du deler 🙂 Hvor er det sødt af dig!

Efterlad en kommentar