Indledende samtale med Madelleine

Hej og velkommen!

Jeg glæder mig rigtig meget til at tale med dig om din business. Jeg har coachet og hjulpet solo-selvstændige siden 2013 og hjulpet dem med at:

  • Skrive eminent content, der tiltrækker, fastholder og motiverer deres ideelle kunde
  • Få deres kursus eller uddannelse i luften
  • Skabe deres online content marketing strategi
  • Blive set som ekspert i deres felt

… og jeg ved, jeg også kan hjælpe dig.

 

Det første skridt er at besvare spørgsmålene nedenfor. Vær så grundig som muligt, fordi det hjælper dig med at fokusere på, hvad der er vigtigt for os at diskutere, og det vil hjælpe mig med at forstå din forretning bedre.

Når du har ansøgt, vil jeg gennemgå din ansøgning og lade dig vide, om jeg tror, ​​jeg kan hjælpe dig. Hvis jeg kan, planlægger vi en tid til at snakke via Skype.

Kærligst,

Madelleine Muller

* Påkrævet

*Når du trykker 'Indsend' er du indforstået med at dine data bliver sendt til Madelleine's email. Derfra bliver dine data overført til en sikker fil og slettet fra emailen. Vi opbevarer disse data i op til et år efter du har indsent din ansøgning, og så længe du er kunde hos Conscious Content.

  • *Hvis du ansøger om en Unik fortælling behøver du ikke svare dette.

HUSK: Hvis du IKKE hører fra mig indenfor 3 hverdage er det fordi jeg ikke har modtaget din ansøgning. Send den igen, eller skriv direkte til info snabela consciouscontent punktum dk. Jeg svarer ALTID på beskeder.